Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35369
Title: Управління якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв
Authors: Шидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Управління якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»); уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, К. Р. Касабова, Г. В. Степанькова. Х. : ДБТУ, 2023. 49 с.
Abstract: Метою вивчення освітньої компоненти «Управління якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв» є формування компетентностей, що дозволять керувати якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв та набуття навичок розробки документації щодо систем управління якістю
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35369
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_uprav_yakistyu_181_2023.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.