Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35271
Title: | Експлуатація хлібопекарської печі ПСХ – 25: метод. вказ. та завдання щодо виконання лабораторно-практ. роботи |
Authors: | Гурський, П. В. Богомолов, О. В. Іващенко, С. Г. Кісь-Коркіщенко, Л. В. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Експлуатація хлібопекарської печі ПСХ – 25: метод. вказ. до виконання лабораторно-практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання; уклад.: П. В. Гурський, О. В.Богомолов, С. Г. Іващенко, Л. В. Кісь-Коркіщенко. Х.: ДБТУ, 2023. 16 с. |
Abstract: | Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні лабораторно-практичної роботи навчальної дисципліни «Експлуатація обладнання і машин переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик харчового обладнання та дій персоналу при його експлуатації. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35271 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mv_Khlib Pechi_23.pdf | 331.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.