Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35270
Назва: Експлуатація борошномельного вальцьового верстата ЗМ
Автори: Гурський, П. В.
Богомолов, О. В.
Іващенко, С. А.
Кісь-Коркіщенко, Л. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Експлуатація борошномельного вальцьового верстата ЗМ: метод. вказ. до виконання лабораторно-практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання; уклад.: П. В. Гурський, О. В.Богомолов, С. А. Іващенко, Л. В. Кісь-Коркіщенко. Х.: ДБТУ, 2023. 24 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні лабораторно-практичної роботи навчальної дисципліни «Експлуатація обладнання і машин переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик харчового обладнання та дій персоналу при його експлуатації. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35270
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mv_Boroshnomel_nyy verstat_23.pdf659.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.