Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35270
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorБогомолов, О. В.-
dc.contributor.authorІващенко, С. А.-
dc.contributor.authorКісь-Коркіщенко, Л. В.-
dc.date.accessioned2023-07-06T11:11:50Z-
dc.date.available2023-07-06T11:11:50Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЕксплуатація борошномельного вальцьового верстата ЗМ: метод. вказ. до виконання лабораторно-практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання; уклад.: П. В. Гурський, О. В.Богомолов, С. А. Іващенко, Л. В. Кісь-Коркіщенко. Х.: ДБТУ, 2023. 24 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35270-
dc.description.abstractМетодичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні лабораторно-практичної роботи навчальної дисципліни «Експлуатація обладнання і машин переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик харчового обладнання та дій персоналу при його експлуатації. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleЕксплуатація борошномельного вальцьового верстата ЗМuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mv_Boroshnomel_nyy verstat_23.pdf659.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.