Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35249
Назва: | Загальна технологія галузі |
Автори: | Котляр, О. В. Омельченко, С. Б. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Загальна технологія галузі: методичні рекомендації та завдання для лабораторних та практичних занять з дисципліни «Загальна технологія галузі» для студентів спеціальності 131 «Прикладна механіка», ОПП «Обладнання переробних та харчових виробництв» денної та заочної форми навчання; уклад.: О. В. Котляр, С. Б. Омельченко. Харків : ДБТУ, 2023. 90 с. |
Короткий огляд (реферат): | Дисципліна «Загальна технологія галузі» призначена для студентів спеціальності 131 «Прикладна механіка» ступеня вищої освіти бакалавр денної та заочної форми навчання ОПП «Обладнання переробних та харчових виробництв». Вивчення дисципліни здійснюється шляхом поєднання лекційного курсу з проведенням лабораторних, практичних та семінарських занять, використанням новітніх інноваційних технологій, технічних засобів навчання, включенням проблемного та частково-пошукового методів навчання, організації самостійної та індивідуальної роботи студентів (доповіді, реферування, написання статей та ін.) під керівництвом викладачів. Дисципліна «Загальна технологія галузі» базується на знаннях, одержаних студентами під час вивчення фундаментальних та загально-інженерних дисциплін. Особливе значення для розуміння питань, що порушуються в курсі, мають знання, придбані студентами під час вивчення таких дисциплін, як «Механічне обладнання ЗРГ», «Розрахунок і конструювання обладнання малих, переробних і харчових виробництв», «Процеси і апарати харчових виробництв» та ін. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35249 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MR_ZTH_131_22.pdf | 1.32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.