Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35205
Название: Товарознавство плодоовочевої продукції
Авторы: Пузік, Л. М.
Куц, О.В.
Бондаренко, В. А.
Щербіна, С.О.
Дата публикации: 2022
Издательство: Х.: ДБТУ, ІОБ НААН
Библиографическое описание: Пузік Л. М., Куц О. В., Бондаренко В. А., Щербіна С. О. Товарознавство плодоовочевої продукції: навч. посібник. Х.: ДБТУ, ІОБ НААН, 2022. 370 с.
Краткий осмотр (реферат): У навчальному посібнику висвітлено формування споживних властивостей плодоовочевої продукції. Матеріал викладено згідно з товарною класифікацією. Висвітлено хімічний склад, лікувальні властивості, безпечність плодів та овочів, значення у раціоні харчування. Наведена характеристика малопоширених овочів. Призначено для наукових співробітників, викладачів вишів, технікумів, підготовки магістрів, бакалаврів спеціальності 201 “Агрономія” у ЗВО ІІІ – ІV рівня акредитації, а також для фахівців, які займаються комерційною діяльністю, проблемами покращання зберігання і реалізації плодоовочевої продукції
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35205
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NP_Tovaroznavstvo_plodoovoch_produktsiya_2023.pdf5.2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.