Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35205
Название: | Товарознавство плодоовочевої продукції |
Авторы: | Пузік, Л. М. Куц, О.В. Бондаренко, В. А. Щербіна, С.О. |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Х.: ДБТУ, ІОБ НААН |
Библиографическое описание: | Пузік Л. М., Куц О. В., Бондаренко В. А., Щербіна С. О. Товарознавство плодоовочевої продукції: навч. посібник. Х.: ДБТУ, ІОБ НААН, 2022. 370 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У навчальному посібнику висвітлено формування споживних властивостей плодоовочевої продукції. Матеріал викладено згідно з товарною класифікацією. Висвітлено хімічний склад, лікувальні властивості, безпечність плодів та овочів, значення у раціоні харчування. Наведена характеристика малопоширених овочів. Призначено для наукових співробітників, викладачів вишів, технікумів, підготовки магістрів, бакалаврів спеціальності 201 “Агрономія” у ЗВО ІІІ – ІV рівня акредитації, а також для фахівців, які займаються комерційною діяльністю, проблемами покращання зберігання і реалізації плодоовочевої продукції |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35205 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
NP_Tovaroznavstvo_plodoovoch_produktsiya_2023.pdf | 5.2 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.