Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35205
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пузік, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Куц, О.В. | - |
dc.contributor.author | Бондаренко, В. А. | - |
dc.contributor.author | Щербіна, С.О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-04T13:30:39Z | - |
dc.date.available | 2023-07-04T13:30:39Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Пузік Л. М., Куц О. В., Бондаренко В. А., Щербіна С. О. Товарознавство плодоовочевої продукції: навч. посібник. Х.: ДБТУ, ІОБ НААН, 2022. 370 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35205 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику висвітлено формування споживних властивостей плодоовочевої продукції. Матеріал викладено згідно з товарною класифікацією. Висвітлено хімічний склад, лікувальні властивості, безпечність плодів та овочів, значення у раціоні харчування. Наведена характеристика малопоширених овочів. Призначено для наукових співробітників, викладачів вишів, технікумів, підготовки магістрів, бакалаврів спеціальності 201 “Агрономія” у ЗВО ІІІ – ІV рівня акредитації, а також для фахівців, які займаються комерційною діяльністю, проблемами покращання зберігання і реалізації плодоовочевої продукції | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Х.: ДБТУ, ІОБ НААН | uk_UA |
dc.title | Товарознавство плодоовочевої продукції | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_Tovaroznavstvo_plodoovoch_produktsiya_2023.pdf | 5.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.