Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35205
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПузік, Л. М.-
dc.contributor.authorКуц, О.В.-
dc.contributor.authorБондаренко, В. А.-
dc.contributor.authorЩербіна, С.О.-
dc.date.accessioned2023-07-04T13:30:39Z-
dc.date.available2023-07-04T13:30:39Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПузік Л. М., Куц О. В., Бондаренко В. А., Щербіна С. О. Товарознавство плодоовочевої продукції: навч. посібник. Х.: ДБТУ, ІОБ НААН, 2022. 370 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35205-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику висвітлено формування споживних властивостей плодоовочевої продукції. Матеріал викладено згідно з товарною класифікацією. Висвітлено хімічний склад, лікувальні властивості, безпечність плодів та овочів, значення у раціоні харчування. Наведена характеристика малопоширених овочів. Призначено для наукових співробітників, викладачів вишів, технікумів, підготовки магістрів, бакалаврів спеціальності 201 “Агрономія” у ЗВО ІІІ – ІV рівня акредитації, а також для фахівців, які займаються комерційною діяльністю, проблемами покращання зберігання і реалізації плодоовочевої продукціїuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХ.: ДБТУ, ІОБ НААНuk_UA
dc.titleТоварознавство плодоовочевої продукціїuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Tovaroznavstvo_plodoovoch_produktsiya_2023.pdf5.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.