Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35205
Title: Товарознавство плодоовочевої продукції
Authors: Пузік, Л. М.
Куц, О.В.
Бондаренко, В. А.
Щербіна, С.О.
Issue Date: 2022
Publisher: Х.: ДБТУ, ІОБ НААН
Citation: Пузік Л. М., Куц О. В., Бондаренко В. А., Щербіна С. О. Товарознавство плодоовочевої продукції: навч. посібник. Х.: ДБТУ, ІОБ НААН, 2022. 370 с.
Abstract: У навчальному посібнику висвітлено формування споживних властивостей плодоовочевої продукції. Матеріал викладено згідно з товарною класифікацією. Висвітлено хімічний склад, лікувальні властивості, безпечність плодів та овочів, значення у раціоні харчування. Наведена характеристика малопоширених овочів. Призначено для наукових співробітників, викладачів вишів, технікумів, підготовки магістрів, бакалаврів спеціальності 201 “Агрономія” у ЗВО ІІІ – ІV рівня акредитації, а також для фахівців, які займаються комерційною діяльністю, проблемами покращання зберігання і реалізації плодоовочевої продукції
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35205
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Tovaroznavstvo_plodoovoch_produktsiya_2023.pdf5.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.