Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35205
Title: | Товарознавство плодоовочевої продукції |
Authors: | Пузік, Л. М. Куц, О.В. Бондаренко, В. А. Щербіна, С.О. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Х.: ДБТУ, ІОБ НААН |
Citation: | Пузік Л. М., Куц О. В., Бондаренко В. А., Щербіна С. О. Товарознавство плодоовочевої продукції: навч. посібник. Х.: ДБТУ, ІОБ НААН, 2022. 370 с. |
Abstract: | У навчальному посібнику висвітлено формування споживних властивостей плодоовочевої продукції. Матеріал викладено згідно з товарною класифікацією. Висвітлено хімічний склад, лікувальні властивості, безпечність плодів та овочів, значення у раціоні харчування. Наведена характеристика малопоширених овочів. Призначено для наукових співробітників, викладачів вишів, технікумів, підготовки магістрів, бакалаврів спеціальності 201 “Агрономія” у ЗВО ІІІ – ІV рівня акредитації, а також для фахівців, які займаються комерційною діяльністю, проблемами покращання зберігання і реалізації плодоовочевої продукції |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35205 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_Tovaroznavstvo_plodoovoch_produktsiya_2023.pdf | 5.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.