Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35179
Title: | Створення сирного продукту функціонального призначення з наповнювачами на основі рослинної сировини |
Authors: | Соловйова, Т. М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Черевична, Н. І. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Соловйова Т. М. Створення сирного продукту функціонального призначення з наповнювачами на основі рослинної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Черевична Н. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 186. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35179 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_186-186.pdf | 134.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.