Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35174
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБогомолов, О. В.-
dc.contributor.authorОрешкова, К. О.-
dc.date.accessioned2023-07-03T12:46:12Z-
dc.date.available2023-07-03T12:46:12Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationОрешкова К. О. Дослідження якості чаю байхового зеленого. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Богомолов О. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 181.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35174-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження якості чаю байхового зеленогоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_181-181.pdf135.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.