Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35170
Title: Дослідження якості морозива у шоколадній глазурі
Authors: Некрасова, А. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Кобрін, В. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Некрасова А. Ю. Дослідження якості морозива у шоколадній глазурі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Кобрін В. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 176.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35170
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_176-176.pdf135.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.