Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35162
Title: Пшоно в раціоні харчування людини
Authors: Золотоверха, В. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Попова, Т. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Золотоверха В. О. Пшоно в раціоні харчування людини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Попова Т. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.169.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35162
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_169-169.pdf135 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.