Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35155
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorМельник, О. О.-
dc.contributor.authorДужко, Л. В.-
dc.date.accessioned2023-07-02T10:31:35Z-
dc.date.available2023-07-02T10:31:35Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДужко Л. В. Перспективні технології підвищення властивостей алюмінієвої тари для розливу пива. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Мельник І. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.166.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35155-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективні технології підвищення властивостей алюмінієвої тари для розливу пиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_166-166.pdf135.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.