Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35106
Назва: Баланс гумусу
Автори: Дегтярьов, Василь Володимирович
Крохін, Станіслав Васильович
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Баланс гумусу: методичні вказівки до вивчення теми «Походження, склад, властивості, агрономічне значення органічної частини ґрунту» дисципліни «Ґрунтознавство» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 201 Агрономія освітньої траєкторії Агрохімія і ґрунтознавство; уклад.: В. В. Дегтярьов, С. В. Крохін. Харків: ДБТУ, 2022. 26 с.
Короткий огляд (реферат): Наведено методику розрахунку балансу гумусу в агрогенних ґрунтах, таблиці коефіцієнтів гуміфікації, рівняння регресії для визначення кількості рослинних решток за величиною урожайності сільськогосподарських культур, величини мінералізації гумусу під різними культурами, а також пакет контрольних завдань для самостійного розрахунку балансу гумусу для умов конкретної сівозміни та визначення норми гною для забезпечення бездефіцитного балансу гумусу. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 201 Агрономія освітньої траєкторії «Агрохімія і ґрунтознавство»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35106
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
230_MV_BALANS HUMUSU_2022.pdf782.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.