Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35101
Название: Охорона і відновлення родючості ґрунтів: метод. вказівки і контрольні завдання
Авторы: Дегтярьов, Василь Володимирович
Крохін, Станіслав Васильович
Гавва, Дмитро Вікторович
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Охорона і відновлення родючості ґрунтів: метод. вказівки і контрольні завдання для самостійної роботи до ви вчення дисципліни «Охорона і відновлення родючості ґрунтів» для здобува чів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної і заочної форм на вчання спеціальності 201 «Агрономія» освітньо-професійної програми «Експертна оцінка ґрунтів»; уклад.: В. В. Дегтярьов, С. В. Крохін, Д. В. Гавва. Харків: ДБТУ, 2023. 55 с.
Краткий осмотр (реферат): Наведено програму вивчення дисципліни «Охорона і відновлення родючості ґрунтів», тематику лекційних та лабораторно-практичних занять, а також методичні рекомендації щодо виконання завдань на лабораторно-практичних заняттях, матеріали довідникового характеру та розрахункові приклади. Додатки містять індивідуальні контрольні завдання до самостійної роботи студентів. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія» освітньо-професійної програми «Експертна оцінка ґрунтів».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35101
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Okhorona_hruntiv_ rodyuch_ЕОГ_2023.pdf (3).pdf1.16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.