Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35100
Название: Оцінка придатності ґрунтів для цільового призначення
Авторы: Дегтярьов, Юрій Васильович
Крохін, Станіслав Васильович
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Оцінка придатності ґрунтів для цільового призначення: метод. вказівки до вивчення курсу «Оцінка придатності ґрунтів для цільового призначення» для здобувачів другого (магістерського) рівня зі спеціальності 201 «Агрономія» освітньо-професійної програми «Експертна оцінка ґрунтів»; уклад: Ю. В. Дегтярьов, С. В. Крохін. Харків: ДБТУ, 2023. 25 с.
Краткий осмотр (реферат): У методичних вказівках наведено: опис навчальної дисципліни; мету та завдання її вивчення; перелік компетентностей та програмні результати навчання; програму дисципліни, а також її структуру; теми практичних занять та завдання до них; теми занять самостійної роботи; методи навчання та контролю; розподіл балів, що отримують здобувачі відповідно до шкали оцінювання; перелік рекомендованої літератури та інформаційних ресурсів; питання для поточного та підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів. Методичні вказівки складено відповідно до програми курсу «Оцінка придатності ґрунтів для цільового призначення», який передбачений навчальним планом для здобувачів денної та заочної форм навчання факультету «Агрономії та захисту рослин» спеціальності 201 «Агрономія», освітньо-професійної програми «Експертна оцінка ґрунтів».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35100
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
242_MV_OTsINKA PRYDATNOSTI GRUNTIV DLIa_2023.pdf484.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.