Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35051
Title: Гартування. Методи загартування. Основні принципи проведення процедур, що гартують
Authors: Герасименко, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Артюгін, А. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Герасименко А. В. Гартування. Методи загартування. Основні принципи проведення процедур, що гартують. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Артюгін А. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 479.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35051
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_479.pdf118.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.