Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35038
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСапожнікова, Л. Я.-
dc.contributor.authorГерасимова, М. А.-
dc.date.accessioned2023-06-30T06:20:32Z-
dc.date.available2023-06-30T06:20:32Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГерасимова М. А. Термінознавча концепція І.Я. Франка. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Сапожнікова Л. Я. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 466.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35038-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТермінознавча концепція І.Я. Франкаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_466.pdf198.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.