Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35019
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМіносян, А. С.-
dc.contributor.authorХомутова, Я. В.-
dc.date.accessioned2023-06-29T13:28:59Z-
dc.date.available2023-06-29T13:28:59Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationХомутова Я. В. Голодомор в Україні 1932–1933 рр. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Міносян А. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 452.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35019-
dc.description.abstractГолодомор. Що розумію під цим словом? Які емоції викликає оте, здавалося, просте поєднання літер? Співчуття чи жаль, скорботу чи страх? А може – лише байдужість в наших серцях і намагання закрити очі й вуха і мовчати… забути і вкотре вбити наших дідів і прадідів? Боляче за наш народ, що пережив не лише демографічний, а й національний удар. Українців поставили на коліна, зламали, витиснули всі соки, подерли пазурами до крові, вийняли серце і розтоптали. І це хвилює мене. Я не дозволю нехтувати душами тих, хто загинув голодною смертю…uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleГолодомор в Україні 1932–1933 рр.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_452.pdf162.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.