Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35013
Title: Вільне козацтво в 1917–1918 рр.: історіографічний аспект
Authors: Резніков, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Калініченко, В. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Резніков В. В. Вільне козацтво в 1917–1918 рр.: історіографічний аспект. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Калініченко В. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 446.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35013
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_446.pdf118.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.