Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34928
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorКороль, А. В.-
dc.contributor.authorРуденко, С. С.-
dc.date.accessioned2023-06-27T06:22:52Z-
dc.date.available2023-06-27T06:22:52Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationРуденко С. С. Abgrenzung des begriffs «Buchführung» (Визначення терміна «Бухгалтерський облік»). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Король А. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 411.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34928-
dc.description.abstractУ доповіді подано характеристику поняття «Бухгалтерський облік» із професійної точки зору майбутніх спеціалістів. Приділено увагу основним завданням спеціальності, а також її складовим, різноманітним видам звітності.uk_UA
dc.language.isoGermanuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleAbgrenzung des begriffs «Buchführung» (Визначення терміна «Бухгалтерський облік»)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_411.pdf204.02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.