Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34873
Название: Використання сучасних інформаційно-аналітичних систем при підготовці фахівців з обладнання переробних і харчових виробництва
Авторы: Джувага, О. С.
Селезньов, В. В.
Научный руководитель: Чалий, І. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Джувага О. С., Селезньов В. В. Використання сучасних інформаційно-аналітичних систем при підготовці фахівців з обладнання переробних і харчових виробництва. Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" 4-5 квітня 2019 р.; наук. кер. Чалий І. В. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 175.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34873
Располагается в коллекциях:Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy_molod_i_sg_2019-175.pdf189.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.