Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34806
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКолесник, А. О.-
dc.contributor.advisorМануєнкова, О. О.-
dc.contributor.authorМарченко, А. О.-
dc.date.accessioned2023-06-22T06:18:28Z-
dc.date.available2023-06-22T06:18:28Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМарченко А. О. The organizational process (Процес організації). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Колесник А. О., Мануєнкова О. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 394.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34806-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleThe organizational process (Процес організації)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_394.pdf149.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.