Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34800
Title: | Types of menu (Види меню) |
Authors: | Лещотна, Т. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Подворна, Л. А. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Лещотна Т. О. Types of menu (Види меню). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 388. |
Abstract: | Успіх ресторанів залежить від багатьох складових, чільне місце серед яких займає меню. Меню – не тільки показник рівня ресторану, але й відображення його концепції. Тому воно повинно відповідати стилю закладу та його інтер’єру. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34800 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_388.pdf | 235.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.