Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34800
Title: Types of menu (Види меню)
Authors: Лещотна, Т. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Подворна, Л. А.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лещотна Т. О. Types of menu (Види меню). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 388.
Abstract: Успіх ресторанів залежить від багатьох складових, чільне місце серед яких займає меню. Меню – не тільки показник рівня ресторану, але й відображення його концепції. Тому воно повинно відповідати стилю закладу та його інтер’єру.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34800
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_388.pdf235.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.