Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34777
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Золотарьова, Світлана Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-21T18:59:25Z | - |
dc.date.available | 2023-06-21T18:59:25Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Політика професійної освіти: методичні вказівки до вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (спеціальність 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) форми навчання денна та заочна); уклад.: С. А. Золотарьова ; ДБТУ. Харків: 2023. 24 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34777 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Політика професійної освіти» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 015 «Професійна освіта». Наведена деталізована тематика теоретичного та практичного курсів дисципліни. Представлені рекомендації щодо підготовки індивідуального завдання та рефератів. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання, список рекомендованої літератури. Окремо викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Політика професійної освіти | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_polityka_prof_osvity_23.pdf | 424.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.