Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-4 зі 4.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Удосконалення технології хліба житньо-пшеничного з використанням шротів зародків зернових культур та плодів шипшиниСамохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Лапицька, Надія Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральних: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії: 181 - Харчові технологіїСерік, Максим Леонідович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Холобцева, Ірина Петрівна; Державний біотехнологічний університет
2021Розробка технології соусів з дикорослих та культивованих ягід з йодвміщуючими добавками: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії: 181 - Харчові технологіїДейниченко, Григорій Вікторович; Листопад, Тамара Сергіївна; Державний біотехнологічний університет
2023Технологія структурованої десертної продукції на основі ультрафільтраційних похідних білково-вуглеводної молочної сировини в ресторанному господарстві: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії: 181 - Харчові технологіїДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Скриннік, Вікторія Ігорівна; Державний біотехнологічний університет