Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
03. Дисертації
181 – Харчові технології
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Удосконалення технології хліба житньо-пшеничного з використанням шротів зародків зернових культур та плодів шипшини
Самохвалова, Ольга Володимирівна
;
Олійник, Світлана Георгіївна
;
Лапицька, Надія Василівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральних: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії: 181 - Харчові технології
Серік, Максим Леонідович
;
Самохвалова, Ольга Володимирівна
;
Холобцева, Ірина Петрівна
;
Державний біотехнологічний університет
2021
Розробка технології соусів з дикорослих та культивованих ягід з йодвміщуючими добавками: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії: 181 - Харчові технології
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Листопад, Тамара Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет
2023
Технологія структурованої десертної продукції на основі ультрафільтраційних похідних білково-вуглеводної молочної сировини в ресторанному господарстві: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії: 181 - Харчові технології
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Золотухіна, Інна Василівна
;
Скриннік, Вікторія Ігорівна
;
Державний біотехнологічний університет
Discover
Author
1
Лапицька, Надія Василівна
1
Листопад, Тамара Сергіївна
1
Скриннік, Вікторія Ігорівна
1
Холобцева, Ірина Петрівна
Subject
4
харчова цінність
3
nutritional value
2
quality and safety indicators
2
показники якості та безпечності
1
bread quality indicators
1
butter sand-deposit cookies
1
buttermilk
1
calcium compounds
1
creams
1
crumbs
.
next >
Date issued
2
2021
1
2020
1
2023
Has File(s)
4
true