Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34724
Title: Molecular gastronomy (Молекулярна гастрономія)
Authors: Ізюм, Д. Е.
metadata.dc.contributor.advisor: Колесник, А. О.
Мануєнкова, О. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ізюм Д. Е. Molecular gastronomy (Молекулярна гастрономія). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Колесник А. О., Мануєнкова О. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 375.
Abstract: Під час приготування їжі прихильники «молекулярної кухні» враховують фізико-хімічні механізми, що відповідають за перетворення інгредієнтів під час кулінарної обробки їжі. Зокрема, один із постулатів полягає в тому, що для досягнення бажаного ступеня готовності продукту температура теплової обробки важливіша, ніж тривалість приготування.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34724
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_375.pdf232.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.