Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34724
Title: | Molecular gastronomy (Молекулярна гастрономія) |
Authors: | Ізюм, Д. Е. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Колесник, А. О. Мануєнкова, О. О. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Ізюм Д. Е. Molecular gastronomy (Молекулярна гастрономія). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Колесник А. О., Мануєнкова О. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 375. |
Abstract: | Під час приготування їжі прихильники «молекулярної кухні» враховують фізико-хімічні механізми, що відповідають за перетворення інгредієнтів під час кулінарної обробки їжі. Зокрема, один із постулатів полягає в тому, що для досягнення бажаного ступеня готовності продукту температура теплової обробки важливіша, ніж тривалість приготування. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34724 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_375.pdf | 232.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.