Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34714
Title: Innovations in culinary (Інновації в кулінарії)
Authors: Демішева, К. Е.
metadata.dc.contributor.advisor: Архипова, В. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Демішева К. Е. Innovations in culinary (Інновації в кулінарії). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Архипова В. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 365.
Abstract: У доповіді подано історію виникнення та особливості молекулярної гастрономії як одного з різновидів кулінарії, а також наведено приклади використання методів молекулярної гастрономії в роботі провідних ресторанів світу.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34714
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_365.pdf235.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.