Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34714
Title: | Innovations in culinary (Інновації в кулінарії) |
Authors: | Демішева, К. Е. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Архипова, В. О. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Демішева К. Е. Innovations in culinary (Інновації в кулінарії). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Архипова В. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 365. |
Abstract: | У доповіді подано історію виникнення та особливості молекулярної гастрономії як одного з різновидів кулінарії, а також наведено приклади використання методів молекулярної гастрономії в роботі провідних ресторанів світу. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34714 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_365.pdf | 235.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.