Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34711
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКолесник, А. О.-
dc.contributor.advisorМануєнкова, О. О.-
dc.contributor.authorГолубніча, Д. О.-
dc.date.accessioned2023-06-20T18:54:07Z-
dc.date.available2023-06-20T18:54:07Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГолубніча Д. О. Basic principles of laying the table (Основні принципи сервірування столу). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Колесник А. О., Мануєнкова О. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 362.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34711-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleBasic principles of laying the table (Основні принципи сервірування столу)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_362.pdf148.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.