Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34699
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАрделян, М. В.-
dc.contributor.authorБатманов, Тойли Бєгназарович-
dc.date.accessioned2023-06-20T17:19:06Z-
dc.date.available2023-06-20T17:19:06Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБатманов Т. Б. Туркменські традиції та звичаї. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Арделян М. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 350.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34699-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТуркменські традиції та звичаїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_350.pdf148.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.