Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34645
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБалацька, Н. Ю.-
dc.contributor.authorДенисенко, Д. О.-
dc.date.accessioned2023-06-19T11:25:36Z-
dc.date.available2023-06-19T11:25:36Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДенисенко Д. О. Професійність персоналу – запорука процвітання закладів сфери гостинності. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Балацька Н. Ю. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 315.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34645-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПрофесійність персоналу – запорука процвітання закладів сфери гостинностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_315.pdf132.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.