Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34642
Title: Проектування готельно-ресторанного комплексу з використанням додаткових послуг лікувально-профілактичного призначення
Authors: Гетьман, А. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Чуйко, А. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гетьман А. М. Проектування готельно-ресторанного комплексу з використанням додаткових послуг лікувально-профілактичного призначення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Чуйко А. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 312.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34642
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_312.pdf132.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.