Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34625
Title: Особливості операційної системи ресторану
Authors: Тараканова, А. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Ткачова, С. С.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Тараканова А. О. Особливості операційної системи ресторану. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ткачова С. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 297.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34625
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_297.pdf133.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.