Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34583
Title: Плавлені сирні закуски з використанням наноструктурованих порошків із зелені петрушки та кропу
Authors: Сенюк, М. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Погарська, В. В.
Коробець, Н. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сенюк М. М. Плавлені сирні закуски з використанням наноструктурованих порошків із зелені петрушки та кропу. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Погарська В. В., Коробець Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 151.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34583
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_151-151.pdf165.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.