Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34250
Title: | Prospects for the use of active calcium extracted from tuna bones in food |
Authors: | Shen, Yunjian |
metadata.dc.contributor.advisor: | Stepanova, T. M. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Shen Y. Prospects for the use of active calcium extracted from tuna bones in food. Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" 4-5 квітня 2019 р.; наук. кер. Stepanova T. M. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 59. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34250 |
Appears in Collections: | Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy_molod_i_sg_2019-59.pdf | 107.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.