Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34250
Назва: Prospects for the use of active calcium extracted from tuna bones in food
Автори: Shen, Yunjian
Науковий керівник : Stepanova, T. M.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Shen Y. Prospects for the use of active calcium extracted from tuna bones in food. Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" 4-5 квітня 2019 р.; наук. кер. Stepanova T. M. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 59.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34250
Розташовується у зібраннях:Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy_molod_i_sg_2019-59.pdf107.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.