Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34250
Title: Prospects for the use of active calcium extracted from tuna bones in food
Authors: Shen, Yunjian
metadata.dc.contributor.advisor: Stepanova, T. M.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Shen Y. Prospects for the use of active calcium extracted from tuna bones in food. Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" 4-5 квітня 2019 р.; наук. кер. Stepanova T. M. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 59.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34250
Appears in Collections:Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_molod_i_sg_2019-59.pdf107.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.