Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34233
Title: | Дослідження впливу параметрів процесу подрібнення на вихід борошна. |
Authors: | Пойменов, М. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Гурський, П. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Пойменов М. В. Дослідження впливу параметрів процесу подрібнення на вихід борошна. Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" 4-5 квітня 2019 р.; наук. кер. Гурський П. В. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 51. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34233 |
Appears in Collections: | Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy_molod_i_sg_2019-51.pdf | 212.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.