Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34233
Title: Дослідження впливу параметрів процесу подрібнення на вихід борошна.
Authors: Пойменов, М. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Гурський, П. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Пойменов М. В. Дослідження впливу параметрів процесу подрібнення на вихід борошна. Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" 4-5 квітня 2019 р.; наук. кер. Гурський П. В. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 51.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34233
Appears in Collections:Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_molod_i_sg_2019-51.pdf212.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.