Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34225
Назва: Effect of high pressure on water holding capacity of myofibrillar proteins gel
Автори: Li, Yanping
Науковий керівник : Sukmanov, V. A.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Le Y. Effect of high pressure on water holding capacity of myofibrillar proteins gel. Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" 4-5 квітня 2019 р.; наук. кер. Sukmanov V. A. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 45.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34225
Розташовується у зібраннях:Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy_molod_i_sg_2019-45.pdf144 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.