Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34225
Назва: | Effect of high pressure on water holding capacity of myofibrillar proteins gel |
Автори: | Li, Yanping |
Науковий керівник : | Sukmanov, V. A. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Le Y. Effect of high pressure on water holding capacity of myofibrillar proteins gel. Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" 4-5 квітня 2019 р.; наук. кер. Sukmanov V. A. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 45. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34225 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezy_molod_i_sg_2019-45.pdf | 144 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.