Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34188
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБлизнюк, О. П.-
dc.contributor.authorІсаєнко, І. А.-
dc.date.accessioned2023-06-13T10:39:47Z-
dc.date.available2023-06-13T10:39:47Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationІсаєнко І. А. Сутність рентабельності діяльності підприємства та основні показники її оцінки. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Близнюк О. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 191.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34188-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСутність рентабельності діяльності підприємства та основні показники її оцінкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_191.pdf125.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.