Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34184
Title: Передумови антикризового управління на підприємстві
Authors: Галкіна, М. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Лачкова, Л. І.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Галкіна М. В. Передумови антикризового управління на підприємстві. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Лачкова Л. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 187.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34184
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_187.pdf125.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.