Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
03. Дисертації
05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-1 зі 1.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інуліновмісної сировини з використанням кріодеструкції та механоактивації: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Балабай, Катерина Сергіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Перегляд
Автор
1
Балабай, Катерина Сергіївна
Тема
1
additives
1
cryodestruction
1
cryogenic "shock" freezing
1
fine-dispersed grinding
1
health-improving products
1
mechanical activation
1
prebiotic substances
1
topinambour
1
добавки
1
дрібнодисперсне подрібнення
.
далі >
за датою випуску
1
2018
Has File(s)
1
true