Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
03. Дисертації
05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-7 из 7.
назад
1
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2020
Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Шкляєв, Олексій Миколайович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з викорстанням плодово-овочевих кріодобавок: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Шматченко, Наталя Василівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Дробот, Віра Іванівна
;
Шевченко, Анастасія Олександрівна
2019
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Гавриш, Тетяна Володимирівна
;
Галясний, Іван Володимирович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019
Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Новік, Ганна Вікторівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019
Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Гревцева, Наталія Вячеславівна
;
Брикова, Тетяна Миколаївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Просмотр
Автор
1
Брикова, Тетяна Миколаївна
1
Галясний, Іван Володимирович
1
Новік, Ганна Вікторівна
1
Пілюгіна, Інна Сергіївна
1
Шевченко, Анастасія Олександрівна
1
Шкляєв, Олексій Миколайович
1
Шматченко, Наталя Василівна
Тема
2
cryopowder
2
харчова цінність
1
animal protein concentrates
1
anti-oxidants
1
antioxidant capacity
1
artichoke powder
1
B-carotene
1
B-каротин
1
biologically active substances
1
black chokeberry
.
дальше >
по дате выпуска
3
2018
3
2019
1
2020
Has File(s)
7
true