Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
03. Дисертації
05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Шкляєв, Олексій Миколайович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з викорстанням плодово-овочевих кріодобавок: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Шматченко, Наталя Василівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Дробот, Віра Іванівна
;
Шевченко, Анастасія Олександрівна
2019
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Гавриш, Тетяна Володимирівна
;
Галясний, Іван Володимирович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019
Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Новік, Ганна Вікторівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019
Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Гревцева, Наталія Вячеславівна
;
Брикова, Тетяна Миколаївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Discover
Author
1
Брикова, Тетяна Миколаївна
1
Галясний, Іван Володимирович
1
Новік, Ганна Вікторівна
1
Пілюгіна, Інна Сергіївна
1
Шевченко, Анастасія Олександрівна
1
Шкляєв, Олексій Миколайович
1
Шматченко, Наталя Василівна
Subject
2
cryopowder
2
харчова цінність
1
animal protein concentrates
1
anti-oxidants
1
antioxidant capacity
1
artichoke powder
1
B-carotene
1
B-каротин
1
biologically active substances
1
black chokeberry
.
next >
Date issued
3
2018
3
2019
1
2020
Has File(s)
7
true