Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34024
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСмольнякова, Н. М.-
dc.contributor.authorШеіна, К. С.-
dc.date.accessioned2023-06-09T05:08:53Z-
dc.date.available2023-06-09T05:08:53Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationШеіна К. С. Чинники формування інтелектуального капіталу. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Смольнякова Н. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 158.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34024-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЧинники формування інтелектуального капіталуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_158.pdf163.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.