Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33977
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.date.accessioned2023-06-08T12:28:01Z-
dc.date.available2023-06-08T12:28:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТехнології східних солодощів: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»; Держ. біотехнолог. ун-т, укладачі: К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка. Х.: ДБТУ. 2023. 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33977-
dc.description.abstractМетою вивчення вибіркової освітньої компоненти «Технології східних солодощів» є формування та поглиблення компетентностей, що дозволять розв’язувати практичні проблеми технологічного характеру у сфері кондитерського виробництва, зокрема групи східних солодощів. Метою лабораторного практикуму з дисципліни «Технології східних солодощів» є досягнення наступних програмних результатів навчання : – відшуковувати, систематизувати та аналізувати науково-технічну сфері харчових технологій, у тому числі у невизначених ситуаціях та за наявності ризиків, а також в міждисциплінарних контекстах. – застосовувати спеціальне обладнання, сучасні методи та інструменти, у тому числі математичне і комп’ютерне моделювання для розв’язання складних задач у харчових технологіях, у тому числі технологіях кондитерських виробів. – обирати та впроваджувати у практичну виробничу діяльність ефективні технології, обладнання та раціональні методи управління виробництвом з урахуванням світових тенденцій розвитку харчових технологій, у тому числі технологій кондитерських виробів. – планувати і виконувати наукові дослідження у сфері харчових технологій, у тому числі технологій кондитерських виробів, аналізувати їх результати, аргументувати висновки. Проведення лабораторних робіт складається з опитування студентів за теоретичним матеріалом згідно з темою заняття, виконання завдання згідно з варіантом, оформлення матеріалів та захисту роботи.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТехнології східних солодощівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Tekhn_skhidn_solod_23.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.