Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33977
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Касабова, Катерина Рубенівна | - |
dc.contributor.author | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-08T12:28:01Z | - |
dc.date.available | 2023-06-08T12:28:01Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Технології східних солодощів: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»; Держ. біотехнолог. ун-т, укладачі: К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка. Х.: ДБТУ. 2023. 48 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33977 | - |
dc.description.abstract | Метою вивчення вибіркової освітньої компоненти «Технології східних солодощів» є формування та поглиблення компетентностей, що дозволять розв’язувати практичні проблеми технологічного характеру у сфері кондитерського виробництва, зокрема групи східних солодощів. Метою лабораторного практикуму з дисципліни «Технології східних солодощів» є досягнення наступних програмних результатів навчання : – відшуковувати, систематизувати та аналізувати науково-технічну сфері харчових технологій, у тому числі у невизначених ситуаціях та за наявності ризиків, а також в міждисциплінарних контекстах. – застосовувати спеціальне обладнання, сучасні методи та інструменти, у тому числі математичне і комп’ютерне моделювання для розв’язання складних задач у харчових технологіях, у тому числі технологіях кондитерських виробів. – обирати та впроваджувати у практичну виробничу діяльність ефективні технології, обладнання та раціональні методи управління виробництвом з урахуванням світових тенденцій розвитку харчових технологій, у тому числі технологій кондитерських виробів. – планувати і виконувати наукові дослідження у сфері харчових технологій, у тому числі технологій кондитерських виробів, аналізувати їх результати, аргументувати висновки. Проведення лабораторних робіт складається з опитування студентів за теоретичним матеріалом згідно з темою заняття, виконання завдання згідно з варіантом, оформлення матеріалів та захисту роботи. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Технології східних солодощів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Tekhn_skhidn_solod_23.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.