Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33891
Назва: | Технологія молока та молочних продуктів з елементам НАССР |
Автори: | Головко, Микола Павлович Власенко, Ірина Георгієвна Головко, Тетяна Миколаївна Семко, Тетяна Василівна |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Х.: Світ Книг |
Бібліографічний опис: | Головко М. П., Власенко І. Г., Головко Т. М., Семко Т. В. Технологія молока та молочних продуктів з елементам НАССР: навч. посіб.. Х.: Світ Книг, 2021. 304 с. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто вимоги до молочної сировини, механічна, теплова та санітарна обробка обладнання і тари, представлено матеріальний баланс і нормалізація у виробництві молочних продуктів, напрями розвитку виробництва і застосування різних видів пакувальних матеріалів. Викладено традиційні технології виробництва молочних продуктів. Наведено словник термінів та визначень понять, що використовуються у молочній промисловості, та апаратурно-технічні схеми виробництва молочних продуктів. Призначено для використання у навчальному процесі підготовки інженерів-технологів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія», а також може бути корисно для аспірантів, викладачів закладів вищої освіти та спеціалістів молочної промисловості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33891 |
ISBN: | 978-966-2678-71-0 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NP_Tekhnolohiya moloka_NASSR_21.pdf | 4.84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.