Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33891
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Микола Павлович-
dc.contributor.authorВласенко, Ірина Георгієвна-
dc.contributor.authorГоловко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorСемко, Тетяна Василівна-
dc.date.accessioned2023-06-07T11:00:34Z-
dc.date.available2023-06-07T11:00:34Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Власенко І. Г., Головко Т. М., Семко Т. В. Технологія молока та молочних продуктів з елементам НАССР: навч. посіб.. Х.: Світ Книг, 2021. 304 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-2678-71-0-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33891-
dc.description.abstractРозглянуто вимоги до молочної сировини, механічна, теплова та санітарна обробка обладнання і тари, представлено матеріальний баланс і нормалізація у виробництві молочних продуктів, напрями розвитку виробництва і застосування різних видів пакувальних матеріалів. Викладено традиційні технології виробництва молочних продуктів. Наведено словник термінів та визначень понять, що використовуються у молочній промисловості, та апаратурно-технічні схеми виробництва молочних продуктів. Призначено для використання у навчальному процесі підготовки інженерів-технологів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія», а також може бути корисно для аспірантів, викладачів закладів вищої освіти та спеціалістів молочної промисловості.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХ.: Світ Книгuk_UA
dc.titleТехнологія молока та молочних продуктів з елементам НАССРuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Tekhnolohiya moloka_NASSR_21.pdf4.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.